One by One: 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje. Dit creëert een natuurlijke look net zoals bij het dragen van mascara.

Nieuwe set € 75,00

Whispy: dit is een combinatie van 2 technieken, de One by One en de Russian Volume. Dit creëert een lichte volume wat speels en flirterig oogt.

Nieuwe set € 80,00

Russian Volume: deze techniek creëert volume en een "wauw" effect aan jouw ogen! Zelfs geschikt voor diegene met weinig wimpers. Er worden zelfgemaakte waaiertjes op jouw natuurlijke wimpers bevestigd. Dit geeft een voller effect aan jouw wimpers met een zacht en fluffy touch!

Nieuwe set € 85,00

De extensions worden perfect aangepast aan jouw wensen en natuurlijke wimpers, als dit toelaat. De wimpers vallen van nature geleidelijk uit dus blijven de extensions gemiddeld tussen de 4 tot 6 weken zitten. Dit verschilt per persoon. Je kan er voor kiezen om de extensions tussentijds op te vullen. Dit gebeurt meestal tussen de 2 en 4 weken. Kom je na 4 weken bijvullen, dan wordt er een nieuwe set berekend. Qua doorplannen van bijvulafspraken reken je vanaf je voorgaande afspraak. De weken worden altijd nagekeken of dit klopt, zo niet dan wordt je hierover op de hoogte gebracht want aan iedere bijvulafspraak hangen verschillende tijden. Bijvoorbeeld: zitten er 3 weken tussen je voorgaande afspraak, dan plan je niet "bijvullen binnen week 2" in.

Tijdens de behandeling vertel ik hoe je jouw extensions moet onderhouden. Tevens krijgt je een speciaal borsteltje mee om iedere ochtend jouw extensions in model te borstelen.

Vooraf de wimperbehandelingen zal ik de natuurlijke wimpers beoordelen op de conditie en kwaliteit van de haartjes. Wimperextensions die door een andere stylist geplaatst zijn worden niet door mij bijgevuld of verwijderd. Kom altijd met schone wimpers, dus geen mascara oid. Je wimpers kan je goed schoonmaken dmv het gebruik van een speciale Lash Foam. 

In de salon wordt gewerkt met Europees goedgekeurde producten & vloeistoffen namelijk die van Lash eXtend, Lash Facts, Lashtag en L'Avely.

Tip: vermeldt tijdens het boeken in de notitie als je je wenkbrauwen wil laten bijwerken.
Harsen & verven € 20,-

Deze lashfoam is geschikt voor zeer gevoelige ogen.
Anti-Bacterieel, Parabeen & Parfum vrij. Verrijkt met korenbloem & theebloem extract.

Ontwikkelt voor het diep reinigen tussen de wimperextensions met een ontsmettende werking. Mooie wimpers zijn schone wimpers!

€ 19,95 (60 ml) Cruelty free & vegan

One by one

Whispy 

Russian Volume