• Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers (’s morgens en ’s avonds een mooie glamour look)
 • Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
 • Praktisch gewichtloos, je voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zeewater
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig
 • Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zorgen
 • Natuurlijke uitstraling
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Blijft gemiddeld met goede verzorging 4 tot 6 weken zitten, vallen geleidelijk uit met het natuurlijke wimperhaartje
 • Geeft volume en kleur aan de eigen wimpers
 • Wimperextensions laat de ogen gelift/opener lijken
 • Geeft een jeugdigere uitstraling 
 • Keuze uit One by One of Russian Volume

 

"Hoe ziet de behandeling eruit?"

De wimperextensions bestaan uit haartjes die één voor één heel secuur worden aangebracht. De behandeling voor een nieuwe set duurt minimaal 60 minuten en maximaal 90 minuten. Belangrijk is om vooraf de behandeling geen mascara of andere oogmake-up te dragen. De 24 uur na het zetten van de extensions mag je jouw wimpers op geen enkele manier vochtig maken. Dit geldt uiteraard ook als je je wimpers laat bijvullen. Belangrijk is om rustig te blijven liggen tijdens de behandeling voor het mooiste resultaat. Graag vooraf nog naar het toilet want tijdens de behandeling stoppen voor een toiletbezoekje is erg hinderlijk voor de styliste.  Er bestaan allerlei soorten wimperextensions met verschillen in dikte, krul en lengte. In de salon werk ik met een C of D krul. De extensions worden perfect aangepast aan jouw wensen en natuurlijke wimpers. De wimpers blijven gemiddeld tussen de 4 tot 6 weken zitten, voordat ze samen met de natuurlijke wimper uitvallen. Dit verschilt per persoon. Je kan er voor kiezen om de wimpers tussentijds op te vullen. Dit gebeurt meestal tussen de 2 en 4 weken. Je kan kiezen voor een "natuurlijke look", dan is de one by one techniek zeer geschikt. Wil je vollere wimpers, kies dan is de Russian volume techniek. Deze techniek raadt ik ook aan bij vrouwen die van nature weinig wimpers hebben.

* Raadzaam om de opvulbehandelingen meerdere afspraken vooruit te plannen om teleurstellingen te voorkomen.

Tevens vul ik GEEN setjes bij gezet door andere stylisten, tenzij dit afgesproken is.

 

Het dragen van wimperextensions brengt vooral veel voordelen. Je moet wel oppassen met het gebruik van make-up. De " normale " make-up producten kunnen schadelijk zijn voor de wimperextensions. Verder is het ook belangrijk dat je producten op oliebasis vermijdt, omdat deze producten de lijm waarmee de wimpers zijn bevestigd kunnen losweken.

Mensen met zeer gevoelige ogen raadt ik extensions af! Hormonale schommelingen, medicijngebruik, de overgang, vette huid, overmatig vochtgebruik, overmatig borstelen, te heet douchen, o.i.d. kan invloed hebben op de retentie (houdbaarheid) van de extensions. 

"Nazorg"

Wimperextensions kunnen worden gedragen zolang je maar wil, mijn enige aanbeveling is om regelmatig jouw wimpers te laten opvullen. Dit hoeft uiteraard niet! Je kan ze ook op natuurlijke wijze uit laten groeien. De wimpers zullen dan geleidelijk uitvallen en zullen over gaan in de natuurlijke wimpers. Wel worden alle producten (mascara, make-up remover, eyeliner) op OLIE basis afgeraden. Hierdoor lost de lijm namelijk op. Belangrijk dat je je wimperextensions goed schoonmaakt d.m.v. doorspoelen met water en ze te reinigen met een speciale lashfoam. Hoe schoner je wimpers zijn, hoe beter de extensions blijven zitten en minder kans op jeuk, irritatie of ontstekingen.  Trekken/plukken aan de extensions o.i.d. is NOT DONE! Hierdoor is de kans op beschadiging aan jouw eigen wimpers zeer groot. Tevens vervalt dan ook de garantie op een nieuwe set. Reinigingsproducten van Perfect Eyelash, speciaal ontworpen om de extensions goed schoon te houden zijn verkrijgbaar in mijn salon.Tijdens de behandeling vertel ik hoe je jouw extensions moet onderhouden. Tevens krijgt je een speciaal borsteltje mee om iedere ochtend jouw extensions in model te borstelen. 

 

 

 

* Vooraf de wimperbehandelingen zal Laura de natuurlijke wimpers beoordelen op de conditie en kwaliteit van de haartjes. 

Laura mag de behandeling weigeren als zij constateert dat de natuurlijke wimpers in een slechte conditie verkeren en het zetten van extensions ten nadele is van de natuurlijke wimpers van de client. In de salon wordt gewerkt met Europees goedgekeurde producten & vloeistoffen namelijk die van Lash eXtend en Perfect Eyelash.