One by One: 1 extension op 1 natuurlijk wimperhaartje. Dit creëert een natuurlijke look net zoals bij het dragen van mascara.

Nieuwe set € 75,00

Whispy: dit is een combinatie van 2 technieken, de One by One en de Russian Volume. Dit creëert een lichte volume wat speels en flirterig oogt.

Nieuwe set € 80,00

Russian Volume: deze techniek creëert volume en een "wauw" effect aan jouw ogen! Zelfs geschikt voor diegene met weinig wimpers. Er worden zelfgemaakte waaiertjes op jouw natuurlijke wimpers bevestigd. Dit geeft een voller effect aan jouw wimpers met een zacht en fluffy touch!

Nieuwe set € 85,00

Tijdens de behandeling vertel ik hoe je jouw extensions het beste kan onderhouden. Tevens krijgt je een speciaal borsteltje mee om iedere ochtend jouw extensions in model te borstelen. Aan de wimperextensions plukken/trekken brengt schade aan de natuurlijke wimpers. Hormonale schommelingen/medicatie kan negatieve invloed hebben op de duur van de wimperextensions. Van nature verlies je iedere dag meerdere wimpers.

Vooraf de wimperbehandelingen zal ik de natuurlijke wimpers beoordelen op de conditie en kwaliteit van de haartjes. Wimperextensions die door een andere stylist geplaatst zijn worden niet door mij bijgevuld of verwijderd. Kom altijd met schone wimpers, dus geen mascara oid. Je wimpers kan je goed schoonmaken dmv het gebruik van een speciale Lash Foam. Dit raadt ik aan om te doen voor goede hygiëne en eventuele oogontstekingen te voorkomen. 

In de salon wordt gewerkt met Europees goedgekeurde producten & vloeistoffen namelijk die van Lash eXtend, Lash Facts, Lashtag en L'Avely.

Deze lashfoam is geschikt voor zeer gevoelige ogen.
Anti-Bacterieel, Parabeen & Parfum vrij. Verrijkt met korenbloem & theebloem extract.

Ontwikkelt voor het diep reinigen tussen de wimperextensions met een ontsmettende werking. Mooie wimpers zijn schone wimpers!

€ 19,95 (60 ml) Cruelty free & vegan