De extensions worden perfect aangepast aan jouw wensen en natuurlijke wimpers, als dit toelaat. De wimpers vallen van nature geleidelijk uit dus blijven de extensions gemiddeld tussen de 4 tot 6 weken zitten. Dit verschilt per persoon. Je kan er voor kiezen om de extensions tussentijds op te vullen. Dit gebeurt meestal tussen de 2 en 4 weken. Je kan kiezen voor een "natuurlijke look", dan is de One by One zeer geschikt. Wil je vollere wimpers, kies dan is de Russian volume. Deze techniek raadt ik ook aan bij vrouwen die van nature weinig wimpers hebben. Wil je graag tussen de One by One en Russian Volume in? Kies dan de Whispy look. Dan krijg je een mengeling van beide technieken.

Het dragen van wimperextensions brengt vooral veel voordelen. Je moet wel oppassen met het gebruik van make-up.

De " normale " make-up producten kunnen schadelijk zijn voor de wimperextensions. Verder is het ook belangrijk dat je producten op oliebasis vermijdt, omdat deze producten de lijm waarmee de wimpers zijn bevestigd kunnen losweken.

Mensen met zeer gevoelige ogen raadt ik extensions af! Hormonale schommelingen, medicijngebruik, de overgang, vette huid, overmatig vochtgebruik, overmatig borstelen, te heet douchen, o.i.d. kan invloed hebben op de retentie (houdbaarheid) van de extensions.

De 24 uur na het zetten van de extensions mag je jouw wimpers op geen enkele manier vochtig maken. Belangrijk is om rustig te blijven liggen tijdens de behandeling voor het mooiste resultaat. Aan te raden vooraf niet te veel cafeïne te nuttigen en naar het toilet te gaan.

 De natuurlijke wimpers zullen geleidelijk uitvallen en hierdoor verlies je dus ook je extensions. Je kan "gaten" voorkomen om je wimpers met regelmaat bij te laten vullen. Belangrijk dat je je wimperextensions goed schoonmaakt d.m.v. doorspoelen met water en ze te reinigen met een speciale lashfoam. Hoe schoner je wimpers zijn, hoe beter de extensions blijven zitten en minder kans op jeuk, irritatie of ontstekingen.  Trekken/plukken aan de extensions o.i.d. is NOT DONE! Hierdoor is de kans op beschadiging aan jouw eigen wimpers zeer groot. Tevens vervalt dan ook de garantie op een nieuwe set. 

Tijdens de behandeling vertel ik hoe je jouw extensions moet onderhouden. Tevens krijgt je een speciaal borsteltje mee om iedere ochtend jouw extensions in model te borstelen. 

* Raadzaam om de opvulbehandelingen meerdere afspraken vooruit te plannen om teleurstellingen te voorkomen.

Tevens vul ik GEEN setjes bij gezet door andere stylisten, tenzij dit afgesproken is.

 

Vooraf de wimperbehandelingen zal Laura de natuurlijke wimpers beoordelen op de conditie en kwaliteit van de haartjes. 

Laura mag de behandeling weigeren als zij constateert dat de natuurlijke wimpers in een slechte conditie verkeren en het zetten van extensions ten nadele is van de natuurlijke wimpers van de client. In de salon wordt gewerkt met Europees goedgekeurde producten & vloeistoffen namelijk die van Lash eXtend en L'Avely.