Spring beauty treatment 

Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, vapozone met opgewekte en frisse etherische oliën van o.a., lemongrass & tonkabonen, een decolleté, hals en gelaatsmassage met precious gold massage Honey crème (verrijkt met kaviaar extract), oogmasker voor de tere huid onder de ogen, gezichtsmasker voor jouw huidtype, Vitacell skin relief, een op water gebaseerde toner die toverhazelaar bevat, die poriën strakker maakt zonder de huid droog te maken en tot slot de "Caviar age defense" serum wat ingemasseerd wordt met dubbele Rozenkwarts rollers, een luxe en rijk samengesteld serum die de huid dompelt in vocht en haar voorziet van vitale ingrediënten zoals proteïnen en aminozuren uit kaviaar en een aangepaste dagcrème voor jouw huidtype.

Een zeer aangename en verfrissende seizoensbehandeling met overheerlijke, zoete geuren van het voorjaar; oranjebloesem, lavendel, mandarijn, palmarosa, sinaasappel, ylang ylang, citroen, amandel, honing, toverhazelaar en rozenhout.

± 90 min. € 70,00

 

Luxe beauty treatment

 Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, onzuiverheden verwijderen. Tijdens deze behandeling zal er tevens gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat met ozon functie wat o.a. de poriën grondig reinigd en bacteriën tegengaat, dit om optimale resultaten te bereiken. Het ultrasound gezichtsapparaat stimuleert de bloedcirculatie en het bevordert de collageen aanmaak in de huid waardoor deze na 3 behandelingen zichtbaar strakker wordt. Tevens vermindert deze de fijne lijntjes, beginnende rimpels en geeft een ontspannend gevoel. Extra lange decolleté, hals en gelaats massage + essentiële oliën. Gezichtsmasker, lotion/toner, crème.

Wil je jouw huid die boost geven wat het zo nodig heeft en jezelf helemaal weg wanen van de realiteit d.m.v. de ontspanningsmassage en het ultrasound gezichtsapparaat? Dan is deze behandeling een aanrader en maak kennis met alle heerlijke producten van Webecos.

± 80 min. € 60,00

 

Relaxing beauty treatment

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, decolleté, hals en gelaatsmassage. Tijdens deze behandeling zal er gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat om optimale resultaten te bereiken. Gezichtsmasker, lotion/toner, crème. 

De meeste geboekte behandeling omdat deze jou een zeer ontspannen en weldadig gevoel zal geven. Tip; breidt deze behandeling uit met één van de deelbehandelingen.

± 60 min. € 44,50

 

Basic beauty treatment 

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmasker, lotion/toner, crème.

Een ideale kennismakingsbehandeling voor als je nog nooit eerder een bezoekje aan een schoonheidssalon heb gebracht. 

 ± 45 min.€ 37,50

 

Quick & Clean treatment 

Reiniging, onzuiverheden (gerstekorrels/milia's, comedonen o.i.d.) verwijderen, lotion/toner, crème. Zeer geschikt voor tieners/pubers. Een korte maar zeer doeltreffende gezichtsreiniging. 

± 30 min.€ 27,50

 

Deelbehandelingen* 

Wenkbrauwen harsen/epileren € 12,50

Bovenlip/kin harsen € 12,50

Bovenlip en kin harsen € 23,00

Wenkbrauwen/wimpers verven € 10,00

* Zet bij het boeken van de afspraak in de notitie of er een deelbehandeling erbij gewenst is i.v.m. extra tijd.

Deze deelbehandelingen zijn alleen te boeken bij een beauty treatment of bij het zetten van wimperextensions.