Less stress more facials...

 

Winter spirit beauty treatment (seizoensaanrader)

Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, vapozone met etherische oliën zoals de Winter Wonder met o.a. sinaasappel, kruidnagel, kaneel en kardemom, decolleté, hals en gelaatsmassage met warme precious gold massage Honey crème (verrijkt met kaviaar extract), oogmasker voor de tere huid onder de ogen, gezichtsmasker voor jouw huidtype, Vitacell skin relief, een op water gebaseerde toner die toverhazelaar bevat , die poriën strakker maakt zonder de huid droog te maken en tot slot de "Caviar age defense" serum wat ingemasseerd wordt met dubbele Rozenkwarts rollers, een luxe en rijk samengesteld serum die de huid dompelt in vocht en haar voorziet van vitale ingrediënten zoals proteïnen en aminozuren uit kaviaar en een aangepaste dagcrème voor jouw huidtype. Een zeer aangename en verwarmende behandeling met overheerlijke, winterse geuren o.a. van; kaneel, kruidnagel, zilverspar, amandelolie, toverhazelaar, sinaasappel en kardemom.

75 min. 

 

Quick & Clean treatment 

Reiniging, scrub, onzuiverheden (gerstekorrels/milia's, comedonen o.i.d.) verwijderen, lotion/toner, crème. Ook geschikt voor tieners/pubers. Een korte maar zeer doeltreffende gezichtsreiniging. Uit te breiden met deelbehandelingen zoals harsen/epileren/verven, dit graag bij de notitie vermelden tijdens het boeken van de afspraak ivm extra tijd.

30 min.

 

Basic beauty treatment 

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, gezichtsmasker, lotion/toner, crème. Fijne gezichtsbehandeling die net wat uitgebreider is dan alleen een reiniging. Uit te breiden met deelbehandelingen zoals harsen/epileren/verven, dit graag bij de notitie vermelden tijdens het boeken van de afspraak ivm extra tijd.

 45 min.

 

Relaxing beauty treatment*

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, decolleté, hals en gelaatsmassage. Tijdens deze behandeling zal er gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat om optimale resultaten te bereiken. Gezichtsmasker, lotion/toner, crème. De meeste geboekte behandeling omdat deze behandeling jou een zeer ontspannen en weldadig gevoel zal geven. Uit te breiden met deelbehandelingen zoals harsen/epileren/verven, dit graag bij de notitie vermelden tijdens het boeken van de afspraak ivm extra tijd.

60 min. 

 

Luxe beauty treatment* 

 Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, onzuiverheden verwijderen. Tijdens deze behandeling zal er tevens gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat om optimale resultaten te bereiken. Het ultrasound gezichtsapparaat stimuleert de bloedcirculatie en het bevordert de collageen aanmaak in de huid waardoor deze na 3 behandelingen zichtbaar strakker wordt. Tevens vermindert deze de fijne lijntjes, beginnende rimpels en geeft een ontspannend gevoel. Extra lange decolleté, hals en gelaats massage + aromatische oliën*. Gezichtsmasker, lotion/toner, crème. Wil je jouw huid die boost geven wat het zo nodig heeft en jezelf helemaal weg wanen van de realiteit d.m.v. de lange massage en het ultrasound gezichtsapparaat? Dan is deze behandeling een aanrader en maak kennis met alle heerlijke producten van Webecos.

90 min. 

 

 *Aromatische oliën, ook wel etherische of essentiële oliën genoemd worden veelal toegepast omdat ze onze emotionele en fysieke welzijn zouden bevorderen. Aromatische oliën worden onder meer gebruikt bij massage- en schoonheidsbehandelingen. Alle behandelingen worden aangepast aan uw huidtype. De reinigingen bestaan bij alle behandelingen uit oppervlaktereiniging d.m.v. een borstelapparaat, onzuiverheden, dode huidcellen en mee-eters verwijderen. Het borstelapparaat maakt uw huid 6x schoner dan alleen te reinigen met de handen. Bij acne, open wondjes en/of eczeem plekjes in de hals en gelaat zal het borstelapparaat niet worden toegepast. Zet bij het boeken van de afspraak in de notitie of er een deelbehandeling erbij gewenst is zoals epileren/harsen wenkbrauwen/bovenlip/kin en of verven van de wenkbrauwen/wimpers. Anders is er niet voldoende tijd is om een deelbehandeling aan de behandeling te voegen.