Less stress more facials...

 

 Spring beauty treatment (seizoensaanrader)

Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, vapozone met etherische oliën (lemongrass of olie joy), decolleté, hals en gelaatsmassage met aromatische oliën en Honey massage crème (verrijkt met kaviaar extract) , oogmasker voor de tere huid onder de ogen, gezichtsmasker voor jouw huidtype, fris en weldadig oranjebloesem/kamille lotion en tot slot de "Caviar age defense" serum, een luxe en rijk samengesteld serum die de huid dompelt in vocht en haar voorziet van vitale ingrediënten zoals proteïnen en aminozuren uit kaviaar. Een zeer aangename en verfrissende behandeling met vrolijke, opgewekte geuren o.a. van; honing, vanille, amandelolie, oranjebloesem, tonkabonen en citroengras.

75 min.

Quick & Clean treatment 

Reiniging, scrub, onzuiverheden (gerstekorrels/milia's, comedonen o.i.d.) verwijderen, lotion/toner, crème. Ook geschikt voor tieners/pubers. Een korte maar zeer doeltreffende gezichtsreiniging.

30 min.

 

Basic beauty treatment 

Reiniging, peeling, gelaatsmassage, gezichtsmasker, lotion/toner, crème. Fijne gezichtsbehandeling die net wat uitgebreider is dan alleen een reiniging.

 45 min.

 

Relaxing beauty treatment*

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, decolleté, hals en gelaatsmassage. Tijdens deze behandeling zal er gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat om optimale resultaten te bereiken. Gezichtsmasker, lotion/toner, crème. De meeste geboekte behandeling omdat deze behandeling jou een zeer ontspannen en weldadig gevoel zal geven.

60 min. 

 

Luxe beauty treatment* 

 Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, onzuiverheden verwijderen. Tijdens deze behandeling zal er tevens gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat om optimale resultaten te bereiken. Het ultrasound gezichtsapparaat stimuleert de bloedcirculatie en het bevordert de collageen aanmaak in de huid waardoor deze na 3 behandelingen zichtbaar strakker wordt. Tevens vermindert deze de fijne lijntjes, beginnende rimpels en geeft een ontspannend gevoel. Extra lange decolleté, hals en gelaats + hoofdhuidmassage met aromatische oliën*. Gezichtsmasker, lotion/toner, crème. Wil je jouw huid die boost geven wat het zo nodig heeft en jezelf helemaal weg wanen van de realiteit d.m.v. de hoofdhuidmassage en het ultrasound gezichtsapparaat? Dan is deze behandeling een aanrader en maak kennis met alle heerlijke producten van Webecos.

90 min. 

 

 *Aromatische oliën, ook wel etherische of essentiële oliën genoemd worden veelal toegepast omdat ze onze emotionele en fysieke welzijn zouden bevorderen. Aromatische oliën worden onder meer gebruikt bij massage- en schoonheidsbehandelingen. Alle behandelingen worden aangepast aan uw huidtype. De reinigingen bestaan bij alle behandelingen uit oppervlaktereiniging d.m.v. een borstelapparaat, onzuiverheden, dode huidcellen en mee-eters verwijderen. Het borstelapparaat maakt uw huid 6x schoner dan alleen te reinigen met de handen. Bij acne, open wondjes en/of eczeem plekjes in de hals en gelaat zal het borstelapparaat niet worden toegepast. 

Traditionele rug-, nek- en schoudermassage

Deze rug-nek-schouder massage is één van de meest gevraagde en favoriete massages in mijn salon.

Door de massage worden spierknopen weggewerkt en worden afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en uw beweeglijkheid wordt bevorderd. Fysiotherapie alléén helpt vaak niet voldoende en vaak raadt een fysiotherapeut u dan ook aan om een masseur te bezoeken die de tijd neemt om de boel eens lekker los te masseren. De massage duurt slechts 30 minuten (en de meeste mensen voelen direct enorme verlichting van hun spanningen of klachten die zich opgebouwd hebben in hoofd, rug, nek en/of schouders.) 

 

Het is belangrijk veel water te drinken na de massage, om de losgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren. Na de massage kan een lichte hoofdpijn ontstaan en voelt u soms enige duizeligheid. Dit verdwijnt meestal binnen een uur. Water drinken en rustig aan doen na de massage is het advies!