BB Glow is een geweldige gezichtsbehandeling waarbij ik je gezicht en hals (en gewenst lippen) een egale en stralend teint ga geven. Dit gebeurt o.a. door het aanbrengen van hyaluronzuur en foundation serums d.m.v. microneedling.

BB Glow bevordert de tint van jouw huid en dekt de vlekjes en donkere kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream 'semi permanent' jouw huid doen laten stralen.
Tijdens deze fijne behandeling wordt de huid met het BB Glow serum verzorgd. Dit serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose.

Veilig & ontspannend

Een BB glow behandeling doet niet zeer, het wordt juist als ontspannend en prettig ervaren.

Herhalen = verlengen

Indien je deze huid verbeterende behandeling regelmatig herhaalt, zal jouw huid zichtbaar mooier en weerbaarder worden. Dit komt omdat d.m.v. het microneedling proces de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. 
Door de combinatie van microneedling en het dieper aanbrengen van diverse voedende serums, maakt je eigen huid nieuw collageen aan. Dit i.c.m. de diverse huidverbeterende serums die worden 'ingebracht' zorgen voor die intense glow.
Kort gezegd: je eigen huid verbetert en dat zorgt voor die geweldige huid. Hoe vaker je het doet, hoe mooier je eigen huid wordt! Door de opbouwende pigmenten wordt de huid steeds egaler en heb je minimaal 12 maanden plezier van het resultaat. Bij de rijpere huiden zelfs tot wel 18 maanden! 

Kuur:


Een BB Glow behandeling bereikt het mooiste effect in kuurverband.
Je komt dan 3 x binnen 3 maanden. Na 4 weken mag de behandeling herhaald worden. Je betaalt dan het totaalbedrag van €275,00 bij de eerste behandeling van de kuur bestaande uit 3 behandelingen. Een enkele behandeling boeken kan ook maar die wordt dan niet als kuur meegeteld. De behandelingen kunnen blijvend herhaald worden, hier zit geen limiet aan, je huid zal per behandeling mooier en mooier worden!

1 x behandeling: direct zichtbaar resultaat en geschikt voor de normale huid die een flinke oppepper en glow kan gebruiken.
3 x behandelen: langdurig resultaat (8-12 maanden) een glow en een intensief resultaat in huidverbetering. Geschikt voor de beschadigde/oneffen of rode huid.
Kies je voor een kuur, dan ben je uiteindelijk voordeliger uit dan drie enkele behandelingen.


Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft het effect optimaal.


BB Glow heeft een positief effect op:

Oneven huidskleur

Vermindering (fijne) lijntjes

Kwetsbare en gevoelige huid

Sproeten

Verkleuring

Hyperpigmentatie / roodheid in de huid

Acnévlekken

Couperose

Ouderdomsvlekken

 

De behandeling bestaat uit:

Basisreiniging

Dieptereiniging

BB Glow behandeling + microneedling

Herstellend en hydraterend vliesmasker

Naverzorging

Duur: 90 minuten
€95,00 (1 behandeling)
€275,00 (kuur 3 x behandelen) 
Incl. gratis naverzorging voor thuis.


*De behandeling is niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding.