Een microneedling behandeling is een bewezen oplossing tegen huidveroudering en veelvoorkomende huidproblemen zoals: pigmentvlekken, littekens, striae, lijntjes en rimpels, open poriën, wallen.

Microneedling is simpel gezegd het maken van mirco kanaaltjes in de huid waardoor het herstelvermogen van de huid gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt onder andere de doorbloeding en de collageen aanmaak gestimuleerd. Collageen is een lichaamseigen eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel en zorgt voor de stevigheid van onze huid.

Vanaf de leeftijd van 25 jaar neemt het collageen, een van de 'bouwstenen' van de huid, jaarlijks met 1% af. Samen met een afname van elastine leidt dit tot een verstoring van het huidweefsel. De structuur van de huid wordt aangetast en er kunnen zich rimpels vormen.

Collageen is een essentieel eiwit dat onze huid zijn stevigheid, elasticiteit en jeugdige uitstraling geeft.

Deze afname van collageen is dus de veroorzaker van rimpels, wallen en verouderde huid. En het gebeurt sneller dan je denkt!

Tijdens deze behandeling wordt de aanmaak van collageen verhoogd met een verjongd en verfrist uiterlijk tot gevolg.

Wist je dat daarnaast door een behandeling ook tot 80% meer werkstoffen door de huid worden opgenomen en meer collageen wordt aangemaakt waardoor de huid er jong uit blijft zien. Microneedling is een pijnvrije en erg populaire schoonheidsbehandeling voor vrijwel alle huidproblemen.

 

BB Glow heeft een positief effect op:

Oneffenheden 

Vermindering (fijne) lijntjes

Kwetsbare en gevoelige huid

Sproeten

Eczeem 

Hyperpigmentatie / roodheid in de huid

Littekens

Couperose

Ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken

Donkere kringen onder de ogen

 

Er wordt tijdens de BB Glow behandeling gebruik gemaakt van het speciale BB Glow serum. Dit is een semi permanente BB cream in diverse kleurtinten. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden/hydrateren de huid en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon.

Het serum is vrij van kleurstoffen en niet getest op dieren.


De behandeling bestaat uit:

Basisreiniging.

Dieptereiniging/verwijderen dode huidcellen.

Aangepaste BB Glow serums + microneedling gehele gelaat, oogleden en hals.

Herstellend en hydraterend vliesmasker.

± 75 min. € 99,00

 

*Bij actieve acne, open wonden, zwangerschap en het geven van borstvoeding kan de behandeling niet uitgevoerd worden. 24 uur na de behandeling de huid niet nat maken, 48 uur na de behandeling geen foundation aanbrengen, 6 weken na de behandeling geen zonnebank, 1-2 weken na de behandeling geen sauna bezoek of zwemmen. Na de behandeling adviseer ik een SPF 50 aan om de huid goed te beschermen tegen de zon en hyperpigmentatie tegen te gaan. Behandeling kan vanaf 18 jaar uitgevoerd worden, alleen bij vrouwen. Bij voorkeur geen koltrui dragen.

Bovenstaand is bereikt na 3 behandelingen met een tussenpoos van 1 maand.

Bovenstaand is bereikt na 3 behandelingen met een tussenpoos van 1 maand.

Bovenstaand is bereikt na 3 behandelingen met een tussenpoos van 1 maand.

Bovenstaand is bereikt na 3 behandelingen met een tussenpoos van 1 maand.