Een microneedling behandeling is een bewezen oplossing tegen huidveroudering en veelvoorkomende huidproblemen zoals: pigmentvlekken, littekens, striae, lijntjes en rimpels, open poriën, wallen.

Microneedling is simpel gezegd het maken van mirco kanaaltjes in de huid waardoor het herstelvermogen van de huid gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt onder andere de doorbloeding en de collageen aanmaak gestimuleerd. Microneedling is een pijnvrije en erg populaire schoonheidsbehandeling voor vrijwel alle huidproblemen.

 

De huid herstelt deze micro verwondingen en dit proces zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Ook de aanmaak van collageen wordt verhoogd met een verjongd en verfrist uiterlijk tot gevolg.

Een dermapen is te gebruiken voor vrijwel alle huidproblemen. Microneedling is de ideale behandeling als last hebt van van pigmentvlekken, littekens, striae, lijntjes en rimpels, open poriën, wallen, andere huidproblemen of als je een jongere strakke huid wilt! Wist je dat daarnaast door een behandeling ook tot 80% meer werkstoffen door de huid worden opgenomen en meer collageen wordt aangemaakt waardoor de huid er jong uit blijft zien.

 

BB Glow heeft een positief effect op:

Oneffenheden 

Vermindering (fijne) lijntjes

Kwetsbare en gevoelige huid

Sproeten

Eczeem 

Hyperpigmentatie / roodheid in de huid

Littekens

Couperose

Ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken

Donkere kringen onder de ogen

 

Er wordt tijdens de BB Glow behandeling gebruik gemaakt van het speciale BB Glow serum. Dit is een semi permanente BB cream. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden/hydrateren de huid en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon.

Het serum is vrij van kleurstoffen en niet getest op dieren.


De behandeling bestaat uit:

Basisreiniging

Dieptereiniging/verwijderen dode huidcellen 

Aangepaste BB Glow serums + microneedling 

Herstellend en hydraterend vliesmasker

± 75 min. € 95,00

 


*Bij
 actieve acne, open wonden, zwangerschap en het geven van borstvoeding kan de behandeling niet uitgevoerd worden. 24 uur na de behandeling de huid niet nat maken, 48 uur na de behandeling geen foundation aanbrengen, 6 weken na de behandeling geen zonnebank, 1-2 weken na de behandeling geen sauna bezoek of zwemmen. Na de behandeling adviseer ik een SPF 50 aan om de huid goed te beschermen tegen de zon en hyperpigmentatie tegen te gaan. Behandeling kan vanaf 18 jaar uitgevoerd worden.