The autumn moon lights my way

Reiniging, supersoft peeling, wat helpt dode huidcellen en vuil te verwijderen voor een fluweelzachte huid die weer in top conditie zal komen. De behandeling is inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, huid/poriën stomen met warme geuren wat past het najaar, daarna onzuiverheden verwijderen. Decolleté, hals en gelaatsmassage met de overheerlijke " Oil Choco ", wat zorgt voor een gelukzalig en tevreden gevoel door de geur van cacao. Speciaal oogmasker voor de tere huid onder de ogen en een revitaliserend en liftend gouden vliesmasker voor het gezicht. Geniet dan van een ontspannende hoofdhuidmassage.

Vervolgens wordt de huid gekoeld met de Reviving Detox toner, een hydraterende en heerlijk geurende toner om de huid te verfrissen en weer in balans te brengen.

Vitamine C Serum, een krachtige aanvulling verrijkt met Hyaluronzuur voor een optimale vochtbalans, voor een zichtbare egalere, stevigere huid met een prachtige glow! Vitavocol, een actief hydraterende emulsie (w/o) met dieptewerking wat een zijdezachte verzorging geeft voor de tere en gevoelige huid van de hals, decolleté en gelaat. De emulsie is rijk aan vitaminen die de huid voeden en verbeteren. Crème als afsluiting.

Autumn vibes all-over, je kan nu genieten van een najaarsbehandeling en jezelf laten verwennen met een heerlijke mix van frisheden en zoetigheden met een herfsttintje zoals kaneel, esdoorn pompoen, sinaasappel, vanille, rozenhout en cacao.

± 90 min. € 72,50 (per 1 januari 2023 € 75,00)

 

Luxe beauty treatment 

 Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, onzuiverheden/gerstekorrels verwijderen. Tijdens deze behandeling zal er tevens gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat met ozon functie wat o.a. de poriën grondig reinigt en bacteriën tegengaat. Tevens worden de werkstoffen beter door de huid opgenomen, dit om optimale resultaten te bereiken. Decolleté, hals en gelaatsmassage met een heerlijke zachte massage crème met avocado-olie. Gezichtsmasker, verfrissende lotion met oranje bloesem. Hydrovital, een hydraterende emulsie die een verjongende werking heeft op de huid. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar en huid krijgt een mooier aanzien. Decolleté & hals serum voor extra verzorging van deze kwetsbare huid en crème als afsluiting.

Wil je jouw huid die boost geven wat het zo nodig heeft en jezelf helemaal weg wanen van de realiteit d.m.v. de ontspanningsmassage? Dan is deze behandeling een aanrader en maak kennis met alle heerlijke producten van Webecos.

± 80 min. € 62,50 (per 1 januari 2023 € 65,00)

 

Relaxing beauty treatment 

Reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, decolleté, hals en gelaatsmassage met een heerlijke Lotus olie dat een kalmerende en rustgevende werking heeft. Organic Cranberry gezichtsmasker, Cranberry bevat een hoog percentage vitamine C en is zeer rijk aan anti-oxidanten in de vorm van polyphenolen en tocotrienolen. Het beschermt de huid tegen de effecten van vrije radicalen en zonlicht waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Daarnaast werkt het versterkend op de collageen- en elastinevezels. Lotion voor het herstellen van de zuurgraad van de huid en crème als afsluiting.

De meest geboekte behandeling omdat deze jou een zeer ontspannen en weldadig gevoel zal geven. Ook prettig als kennismakingsafspraak.

± 60 min. € 47,00 (per 1 januari 2023 € 49,50)

 

Quick & Clean treatment 

Reiniging, onzuiverheden (gerstekorrels/milia's, comedonen o.i.d.) verwijderen, lotion/toner, crème als afsluiting. Zeer geschikt voor tieners/pubers. Een korte maar zeer doeltreffende gezichtsreiniging. 

± 30 min.€ 30,00 (per 1 januari 2023 € 32,50)

 

Alle producten worden aangepast aan jouw huidtype.

 

Deelbehandelingen* 

Wenkbrauwen harsen/epileren € 12,50

Wenkbrauwen harsen/epileren en verven € 20,00

Bovenlip/kin harsen € 12,50

Bovenlip en kin harsen € 23,00

Wenkbrauwen/wimpers verven € 10,00

* Zet bij het boeken van de afspraak in de notitie of er een deelbehandeling erbij gewenst is i.v.m. extra tijd.

Deze deelbehandelingen zijn niet los te boeken maar alleen icm gezichtsbehandelingen, wimperextensions of wimpers liften.

Na een gezichtsbehandeling wordt geen visagie toegepast.