Sunset paradise

Reiniging, peeling met de HydroActive Lemon Scrub, wat helpt dode huidcellen te verwijderen en ruimte te maken voor celvernieuwing en een zijdezachte huid, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, huid/poriën stomen met exotische geuren, daarna onzuiverheden verwijderen. Decolleté, hals en gelaatsmassage met de overheerlijke " Oil Choco ", wat zorgt voor een gelukzalig en tevreden gevoel door de geur van cacao. Speciaal oogmasker voor de tere huid onder de ogen en de revitaliserend en liftend gezichtsmasker. Dit gelmasker bevat werkstoffen uit soja-extract, dat bekend staat om zijn krachtige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen en dat ook de aanmaak van hyaluronzuur in onze huid stimuleert, waardoor de huid meer vocht vasthoudt.

Vervolgens wordt de huid gekoeld met de Vitacell Skin Relief, een op water gebaseerde toner die toverhazelaar bevat, die poriën strakker maakt zonder de huid droog te maken. Hydrovital, een hydraterende emulsie die samen met het extract uit de knoppen van de tropische Spilanthes Acmella plant een verjongende werking heeft op de huid. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar en huid krijgt een mooier aanzien. Vitamine C Serum, een krachtige aanvulling verrijkt met Hyaluronzuur voor een optimale vochtbalans, voor een zichtbare egalere, stevigere huid met een prachtige glow! De huid wordt na het serum op rustige wijze ingemasseerd door dubbele Rozekwarts rollers voor een betere doorbloeding en een mooiere teint. Crème als afsluiting.

In de meest zonnige tijd van het jaar, kan je nu genieten van een zomerse behandeling en jezelf laten verwennen met een heerlijke mix van frisheden en zoetigheden zoals lemon, oranje bloesem, vanille, Ylangylang, cacao en citroengras.

± 90 min. € 72,50 

 

Luxe beauty treatment 

 Reiniging, peeling, inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven, onzuiverheden/gerstekorrels verwijderen. Tijdens deze behandeling zal er tevens gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat met ozon functie wat o.a. de poriën grondig reinigt en bacteriën tegengaat. Tevens worden de werkstoffen beter door de huid opgenomen, dit om optimale resultaten te bereiken. Decolleté, hals en gelaatsmassage met een heerlijke zachte massage crème met avocado-olie. Vervolgens wordt de  Vitavocol, een actief hydraterende emulsie met dieptewerking voor decolleté, hals & gezicht, aangebracht. De emulsie is rijk aan vitaminen die de huid voeden en verbeteren. Gezichtsmasker, lotion, hals & decolleté crème, een zijdezachte verzorging voor de tere en gevoelige huid van de hals en decolleté. De werkstoffen in deze verzorging gaan het verouderingsproces tegen en verbeteren de doorbloeding van de huid. Crème als afsluiting.

Wil je jouw huid die boost geven wat het zo nodig heeft en jezelf helemaal weg wanen van de realiteit d.m.v. de ontspanningsmassage? Dan is deze behandeling een aanrader en maak kennis met alle heerlijke producten van Webecos.

± 80 min. € 62,50

 

Love the skin you're in treatment 

Reiniging, peeling, stomen met etherische Rozenhout olie, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage met heerlijke zoete Lotus & Amber olie waarbij de dubbele Rozekwarts rollers ingezet worden voor een betere doorbloeding, gladdere huidstructuur, minder donkere kringen en wallen. De Gua Sha wordt ingezet om de bloedsomloop te stimuleren wat op zijn beurt voor celvernieuwing zorgt. Het overtollige water en lymfevocht wat net onder je huid zit zal via de kaaklijn afgevoerd worden naar nek en hals. Dit voor een zichtbaar, vollere huid te krijgen. Lotion om de zuurgraad van de huid te herstellen zodat opvolgende verzorging beter kan worden opgenomen door de huid. Crème als afsluiting. 

Het gezichtsritueel baseert zich op de theorie om je gelaat eens stevig maar liefdevol onder handen te nemen. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de Gouden Driehoek, (Rozekwarts, Bergkristal en Amethist) edelstenen om jou geheel tot rust te laten komen, negatieve gevoelens en/of spanning weg te nemen.

± 70 min. € 57,50 

 

Relaxing beauty treatment

Reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, decolleté, hals en gelaatsmassage met een heerlijke zachte massage crème met avocado-olie.

Organic Cranberry gezichtsmasker, Cranberry bevat een hoog percentage vitamine C en is zeer rijk aan anti-oxidanten in de vorm van polyphenolen en tocotrienolen. Het beschermt de huid tegen de effecten van vrije radicalen en zonlicht waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Daarnaast werkt het versterkend op de collageen- en elastinevezels. Lotion voor het herstellen van de zuurgraad van de huid en crème als afsluiting.

De meeste geboekte behandeling omdat deze jou een zeer ontspannen en weldadig gevoel zal geven. Ook prettig als kennismakingsafspraak.

± 60 min. € 47,00

 

Quick & Clean treatment 

Reiniging, onzuiverheden (gerstekorrels/milia's, comedonen o.i.d.) verwijderen, lotion/toner, crème als afsluiting. Zeer geschikt voor tieners/pubers. Een korte maar zeer doeltreffende gezichtsreiniging. 

± 30 min.€ 30,00 

 

Alle producten worden aangepast aan jouw huidtype.

 

Deelbehandelingen* 

Wenkbrauwen harsen/epileren € 12,50

Wenkbrauwen harsen/epileren en verven € 20,00

Bovenlip/kin harsen € 12,50

Bovenlip en kin harsen € 23,00

Wenkbrauwen/wimpers verven € 10,00

* Zet bij het boeken van de afspraak in de notitie of er een deelbehandeling erbij gewenst is i.v.m. extra tijd.

Deze deelbehandelingen zijn niet los te boeken maar alleen icm gezichtsbehandelingen, wimperextensions of wimpers liften.

Na een gezichtsbehandeling wordt geen visagie toegepast.