In Bloom

De behandeling is inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven. Dubbele reiniging + stomen met zachte waaierpenselen. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté en schouders ontstaat een ontspannend effect, doordat de zenuwuiteinden in de huid geprikkeld worden. Onzuiverheden/gerstekorrels verwijderen.
Speciaal oogmasker, HydroActive Moist Mask, een uitstekend vochtregulerend masker voor het gelaat met meervoudige werking.  

Ontspannende hoofdhuidmassage, een decolleté en hals massage met precious gold Honey crème. Deze Honey is verrijkt met kaviaarextract.

HydroActive 1001 Lotion, een alcoholvrije, pH huidneutrale lotion geschikt voor vele doeleinden. Deze lotion geeft een directe frisheid aan de huid en verlevendigt de teint.

Fruit emulsion met melkzuur voor een soepelere en veerkrachtigere huid. Crème als afsluiting.

*Liever geen hoofdhuidmassage? Dan is een decolleté, hals en gelaatsmassage ook mogelijk!

Lente vibes all-over, je kan nu genieten van een voorjaarsbehandeling en jezelf laten verwennen met aromatherapie. Geniet van de voorjaarsgeuren zoals lemongrass, fresh cotton, rozen, jasmijn, vanille en honing.

± 90 min. € 75,00

 

Serenity treatment 

De behandeling is inclusief deelbehandeling zoals harsen/epileren of verven. Dubbele reiniging + stomen, daarna onzuiverheden/gerstekorrels verwijderen. Decolleté, hals en gelaatsmassage met lotus olie met aansluitend een Cranberry masker. Dit masker bevat een hoog percentage vitamine C. Het beschermt de huid tegen de effecten van vrije radicalen en zonlicht waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Daarnaast werkt het versterkend op de collageen- en elastinevezels. Reviving Detox toner, een hydraterende en heerlijk geurende toner om de huid te verfrissen en weer in balans te brengen. Een hydraterende emulsie die een verjongende werking heeft op de huid, fijne lijntjes worden minder zichtbaar en huid krijgt een mooier aanzien. Crème als afsluiting.

Wil je jouw huid die boost geven wat het zo nodig heeft en jezelf helemaal weg wanen van de realiteit d.m.v. de ontspanningsmassage? Dan is deze behandeling een aanrader en maak kennis met alle heerlijke producten van Webecos.

± 80 min. € 65,00

 

Just be treatment 

Dubbele reiniging + stomen, daarna onzuiverheden/gerstekorrels verwijderen. Ontspannende decolleté, hals en gelaatsmassage met een heerlijk zachte massagecrème met avocado-olie. Deze massagecrème is rijk aan vitamine A, D en E. Gezichtsmasker, lotion met heerlijk geurende oranje bloesem voor het herstellen van de zuurgraad van de huid en crème als afsluiting.

De meest geboekte behandeling omdat deze jou een zeer ontspannen en weldadig gevoel zal geven. Ook prettig als kennismakingsafspraak.

± 60 min. € 49,50

 

Cleansing only treatment 

Dubbele reiniging, onzuiverheden (gerstekorrels/milia's, comedonen o.i.d.) verwijderen met de skinscrubber, lotion/toner, crème als afsluiting. Zeer geschikt voor tieners/pubers. Een korte maar zeer doeltreffende gezichtsreiniging. 

± 30 min.€ 32,50

 

Alle producten worden aangepast aan jouw huidtype. Herhaal met regelmaat een beauty behandeling, iedere 6-8 weken, dit in combinatie met een gezonde leefstijl en ga het verschil merken en zien bij leeftijdsgenoten die niet naar een schoonheidsspecialiste gaan.

 

Deelbehandelingen* 

Wenkbrauwen harsen/epileren € 12,50

Wenkbrauwen harsen/epileren en verven € 20,00

Bovenlip/kin harsen € 12,50

Bovenlip en kin harsen € 23,00

Wenkbrauwen/wimpers verven € 10,00

* Zet bij het boeken van de afspraak in de notitie of er een deelbehandeling erbij gewenst is i.v.m. extra tijd.

Deze deelbehandelingen zijn niet los te boeken maar alleen icm gezichtsbehandelingen, wimperextensions of wimpers liften.

Na een gezichtsbehandeling wordt geen visagie toegepast.