Fortunalaan 88

7321 GN

Apeldoorn 

 

Tel: 06-36115071

info@salonmooibylaura.nl

KvK-nummer: 67796141

 

Openingstijden:

Ma & Di 10:00-14:00 uur

Wo & Do gesloten 

Vr & Za 10:00-17:00 uur


Momenteel is er een klantenstop voor nieuwe klanten betreft wimperextensions. Ben je een bestaande klant maar heb je in 2022 geen wimperextensions laten zetten in mijn salon, dan kan ik je helaas niet helpen. De online agenda staat wel open voor iedereen om te boeken voor alle gezichtsbehandelingen, Microneedling BB Glow, Microneedling Golden Hour, lash lift en plasma lift behandelingen.

 

Salon Mooi by Laura zit gevestigd in het pand van Beauty Salons op Maat, dichtbij het centrum van Apeldoorn en gratis parkeren voor de deur! Tevens is er een bushalte aanwezig. 

Ik werk alleen op afspraak, voor het ophalen van een product of cadeaubon, graag vooraf een e-mail of whatsapp sturen. Pinnen of contant betalen in de salon is mogelijk.

Voor vragen over één van mijn behandelingen of bestellen van producten/cadeaubonnen, sta vrij om contact op te nemen per e-mail naar info@salonmooibylaura.nl

 

Een afspraak kan je zelf heel makkelijk inplannen via de button op de homepage van deze site,

"maak afspraak".

 

Het kan altijd een keer gebeuren dat je een afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. Wanneer je dat minimaal 24 uur van tevoren doorgeeft, kan ik iemand anders op jouw plek in plannen.

Bij afzeggingen korter dan 24 uur van tevoren, moet ik 50% van de kosten in rekening brengen.

De annulering doorgeven via info@salonmooibylaura.nl

 

Zon- & Feestdagen gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Zomervakantie van 13 juli t/m 31 juli. Van 1 augustus t/m 20 augustus is de salon beperkt geopend en gelden er andere openingstijden.