Leuk dat je meer over mij en mijn salon te weten wil komen! Mijn naam is Laura Drost, 36 jaar, getrouwd, moeder van 2 lieve kinderen en inmiddels al meer dan 15 jaar een ervaren en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik ging mijn droom achterna en heb in een korte tijd mijn eigen beautysalon opgezet (eerst vanuit huis/zolderkamer) naar een pand in het mooie Apeldoorn. Ik voel mij erg gelukkig in dit vak en kan mezelf niets anders zien doen. Ik besef goed hoe ontzettend bevoorrecht ik ben dat ik mijn droom om een eigen salon te runnen, werkelijkheid heb kunnen maken...

 

Sinds 2016 mag ik mijzelf ook gecertificeerd allround wimperstyliste noemen en per 2020 gecertificeerd Plasma lift specialist. Ook vind ik het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe trainingen te volgen zodat het aanbod in de salon mee gaat met de tijd. In de beauty branche zijn altijd nieuwe ontwikkelingen. Per 30 mei 2021 mag ik mijzelf Microneedling skin & BB Glow expert noemen! Lees meer over deze gloednieuwe behandeling bij  "Microneedling + BB Glow" 

 

Een luisterend oor en persoonlijke aandacht krijgen in een rustgevende salon, dat zijn essentiële ingrediënten voor een optimaal verwenmoment voor jezelf. Ik vind het belangrijk om jou een positieve ervaring te geven tijdens iedere behandeling, want bij mij ben je geen nummer en schenk graag mijn tijd en aandacht volledig aan jou en jouw huid.

 

In mijn salon kan je op afspraak op ma t/m za terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, Microneedling BB Glow, prachtige wimperextensions, wimpers liften en Plasma lift behandelingen. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning in een sfeervolle salon met een achtergrondmuziekje zodat je even kan " ontsnappen " van het gehaaste leven. Ben je iets te vroeg aanwezig of moet je even wachten op mij? Neem dan gerust plaats in de ontvangstruimte.

 

Graag tot snel! Veel liefs,