Leuk dat je meer over mij en mijn salon te weten wil komen! Mijn naam is Laura Drost, 35 jaar, getrouwd en moeder van twee lieve kinderen en inmiddels al meer dan 14 jaar een ervaren en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 2016 mag ik mijzelf ook gecertificeerd allround wimperstyliste noemen en per 2020 gecertificeerd Plasma lift specialist.

 

Een luisterend oor en persoonlijke aandacht krijgen in een rustgevende salon, dat zijn essentiële ingrediënten voor een optimaal verwenmoment voor jezelf. Ik vind het belangrijk om jou een positieve ervaring te geven tijdens iedere behandeling, want bij mij ben je geen nummer en schenk graag mijn tijd en aandacht volledig aan jou en jouw huid.

 

In mijn salon kan je op afspraak op ma t/m za terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, prachtige wimperextensions en Plasma lift behandelingen. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning in een rustgevende salon zodat je even kan " ontsnappen " van het gehaaste leven. Ben je iets te vroeg aanwezig of moet je even wachten op mij? Neem dan even plaats in de gezellige ontvangstruimte graag met mondkapje op.

 

Hygiëne is zeer belangrijk in mijn salon. Alle instrumenten worden na iedere behandeling gereinigd met Barbicide en ontsmet in een ultrasoon reinigingsapparaat.  

 

Ook cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf ieder gewenst bedrag en worden altijd feestelijk verpakt. Tevens is het unieke luxueuze zeepmerk ZADOR, een huidverbeterende en huidgenererende zeepcollectie verkrijgbaar.