Leuk dat je meer over mij en mijn salon te weten wil komen! Mijn naam is Laura Drost, 35 jaar en inmiddels al meer dan 14 jaar een ervaren en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 2016 mag ik mijzelf ook gecertificeerd allround wimperstyliste noemen en per 2020 gecertificeerd Plasma lift specialist.

 

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en een ontspannen sfeer staan bij mij op nummer 1! Ik vind het belangrijk om met de tijd mee te gaan, een luisterend oor te bieden en mee te denken met mijn cliënten. 

 

In mijn salon kan je op afspraak (bijna) iedere dag terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, prachtige wimperextensions en Plasma lift (Plexr) behandelingen. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning in een prachtige ruimte zodat je even kan " ontsnappen " van het gehaaste leven. Ben je iets te vroeg aanwezig of moet je even wachten op mij? Neem dan even plaats in de gezellige ontvangstruimte.

 

Hygiëne is zeer belangrijk in mijn salon. Alle instrumenten worden na iedere behandeling gereinigd met Barbicide en ontsmet in een ultrasoon reinigingsapparaat.  

 

Ook cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf ieder gewenst bedrag en worden altijd feestelijk verpakt. Tevens is het unieke luxueuze zeepmerk ZADOR, een huidverbeterende en huidgenererende zeepcollectie verkrijgbaar. Het badzout van ZADOR geeft je een weldadige spa-beleving vanuit eigen badkamer. Vanaf 2020 is de salon een nieuw verkooppunt in Apeldoorn van de diverse soja geurkaarsen, geurstokjes en roomsprays van My Flame Lifestyle.

 

 

Graag hoop ik je binnenkort welkom te heten bij mij in de stoel... liefs Laura