Leuk dat je meer over mij en mijn salon te weten wil komen! Mijn naam is Laura Drost, 36 jaar, getrouwd en moeder van twee lieve kinderen en inmiddels al meer dan 15 jaar een ervaren en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds 2016 mag ik mijzelf ook gecertificeerd allround wimperstyliste noemen en per 2020 gecertificeerd Plasma lift specialist. Ook vind ik het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe trainingen te volgen zodat het aanbod in de salon mee gaat met de tijd. In de beauty branche zijn altijd nieuwe ontwikkelingen. Per 30 mei 2021 mag ik mijzelf Microneedling skin & BB Glow expert noemen! Lees meer over deze gloednieuwe behandeling bij  "Microneedling + BB Glow" 

 

Een luisterend oor en persoonlijke aandacht krijgen in een rustgevende salon, dat zijn essentiële ingrediënten voor een optimaal verwenmoment voor jezelf. Ik vind het belangrijk om jou een positieve ervaring te geven tijdens iedere behandeling, want bij mij ben je geen nummer en schenk graag mijn tijd en aandacht volledig aan jou en jouw huid.

 

In mijn salon kan je op afspraak op ma t/m za terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, Microneedling BB Glow, prachtige wimperextensions, wimpers liften en Plasma lift behandelingen. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning in een sfeervolle salon met een achtergrondmuziekje zodat je even kan " ontsnappen " van het gehaaste leven. Ben je iets te vroeg aanwezig of moet je even wachten op mij? Neem dan gerust plaats in de ontvangstruimte. 

 

Hygiëne is zeer belangrijk in mijn salon. Alle instrumenten worden na iedere behandeling gereinigd met Barbicide en ontsmet in een ultrasoon. 

 

Ook cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf ieder gewenst bedrag en worden altijd feestelijk en mooi ingepakt. Tevens is het unieke luxueuze zeepmerk ZADOR, een huidverbeterende en huidgenererende zeepcollectie verkrijgbaar en alle Free Spirit skincare producten van Crema de Ibiza liggen in de salon, " the magic of Ibiza in a bottle..."
 

#welovecremadeibiza