Leuk dat je meer over mij en mijn salon te weten wil komen! Mijn naam is Laura Drost en inmiddels al meer dan 15 jaar een ervaren en gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2016 mag ik mijzelf ook gecertificeerd allround wimperstyliste noemen.

 

In 2016 ging ik mijn droom/doel achterna om een eigen salon te beginnen en in 2019 naar een groter pand van Beauty Salons op Maat in het mooie Apeldoorn, dichtbij het centrum. "Dromen komen niet uit maar je moet ze waarmaken…" en dat deed ik.

Ik voel mij erg gelukkig in dit vak en kan mezelf niets anders zien doen. Het belangrijkste vind ik dat jij je op je gemak voelt en kan genieten van het moment in mijn salon.


Een luisterend oor en persoonlijke aandacht krijgen in een rustgevende salon, dat zijn essentiële ingrediënten voor een optimaal verwenmoment voor jezelf. Ik behandel één op één dus krijg je de privacy die je verdient. Ik vind het belangrijk om jou een positieve ervaring te geven tijdens iedere behandeling, want bij mij ben je geen nummer en schenk graag mijn tijd en aandacht volledig aan jou. Even niets "moeten" maar gewoon zijn...soms met mooie gesprekken of juist in stilte.

 

In mijn salon kan je op afspraak terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en prachtige wimperextensions. Dit alles in combinatie met een gevoel van welzijn en heerlijke ontspanning in een sfeervolle salon met een achtergrondmuziekje zodat je even kan " ontsnappen " van het gehaaste leven. Gratis parkeren kan voor de deur!
Kan je overdag niet of heb je meer behoefte aan rust en stilte? De salon biedt de mogelijkheid om s'avonds te komen.

 

 Ben je iets te vroeg aanwezig of moet je even wachten op mij? Neem dan gerust plaats in de ontvangstruimte, voorzien van gratis gasten WiFi netwerk en airco, ik kom jou vanzelf ophalen...

 

Graag tot snel! Veel liefs,

Eigenaresse Laura Drost