Autumn beauty treatment (seizoensaanrader)

Reiniging, vapozone met etherische oliën (kaneel of zilverspar), decolleté, hals en gelaatsmassage met aromatische oliën en warme massage crème, oogmasker voor de tere huid onder de ogen, gezichtsmasker voor jouw huidtype en tot slot een weldadige Precious gold serum oil✨een verzorgende luxe serum die een schitterende goudglans geeft! Zeer geschikt voor de droge, vochtarme en rijpere huid. 

75 min.

 

Quick & Clean treatment

Reiniging, scrub, onzuiverheden (gerstekorrels/milia's, comedonen o.i.d.) verwijderen, crème. Ook geschikt voor tieners/pubers.

30 min.

 

Basic beauty treatment

Reiniging, peeling, decolleté, hals en gelaatsmassage, gezichtsmasker, lotion, crème. 

 45 min.

 

Relaxing beauty treatment*

Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, decolleté, hals en gelaatsmassage. Tijdens deze behandeling zal er gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat om optimale resultaten te bereiken. Gezichtsmasker, lotion, crème. 

60 min. 

 

Luxe beauty treatment* 

 Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen. Tijdens deze behandeling zal er tevens gebruik gemaakt worden van het vapozone apparaat om optimale resultaten te bereiken. Het ultrasound gezichtsapparaat stimuleert de bloedcirculatie en het bevordert de collageen aanmaak in de huid waardoor deze na 3 behandelingen zichtbaar strakker wordt. Tevens vermindert deze de fijne lijntjes, beginnende rimpels en geeft een ontspannend gevoel. Extra lange decolleté, hals en gelaats + hoofdhuidmassage met aromatische oliën*. Gezichtsmasker, lotion, crème. 

90 min. 

 

Skin treatment for Men*

De behandeling is speciaal aangepast aan de mannenhuid die van nature vetter is en gevoeliger voor onzuiverheden. Oppervlakte reiniging, scrub, (incl. onzuiverheden verwijderen), gezichtsmassage, gezichtsmasker, crème & oogcrème.

45 min.

 

 *Aromatische oliën, ook wel etherische of essentiële oliën genoemd worden veelal toegepast omdat ze onze emotionele en fysieke welzijn zouden bevorderen. Aromatische oliën worden onder meer gebruikt bij massage- en schoonheidsbehandelingen. Alle behandelingen worden aangepast aan uw huidtype. De reinigingen bestaan bij alle behandelingen uit oppervlaktereiniging d.m.v. een borstelapparaat, onzuiverheden, dode huidcellen en mee-eters verwijderen. Het borstelapparaat maakt uw huid 6x schoner dan alleen te reinigen met de handen. Bij acne, open wondjes en/of eczeem plekjes in de hals en gelaat zal het borstelapparaat niet worden toegepast. 

Traditionele rug-, nek- en schoudermassage

Deze rug-nek-schouder massage is één van de meest gevraagde en favoriete massages in mijn salon.

Door de massage worden spierknopen weggewerkt en worden afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en uw beweeglijkheid wordt bevorderd. Fysiotherapie alléén helpt vaak niet voldoende en vaak raadt een fysiotherapeut u dan ook aan om een masseur te bezoeken die de tijd neemt om de boel eens lekker los te masseren. De massage duurt slechts 30 minuten (en de meeste mensen voelen direct enorme verlichting van hun spanningen of klachten die zich opgebouwd hebben in hoofd, rug, nek en/of schouders.) 

 

Het is belangrijk veel water te drinken na de massage, om de losgekomen afvalstoffen goed te kunnen afvoeren. Na de massage kan een lichte hoofdpijn ontstaan en voelt u soms enige duizeligheid. Dit verdwijnt meestal binnen een uur. Water drinken en rustig aan doen na de massage is het advies!

 

One by One wimperextensions 

Tijdens deze behandeling worden uw eigen wimpers verlengd en gekruld d.m.v. een extension die per wimper op uw eigen wimper wordt bevestigd d.m.v. een bonder (lijm). Op deze manier creëer je een natuurlijke look en mascara is dus overbodig. (Keuze uit een C of D krul). Na de behandeling krijg je een gratis wimperborsteltje mee.

 

Russian Volume wimperextensions 

Tijdens deze behandeling worden uw eigen wimpers verlengd, gekruld en voller gemaakt d.m.v. extensions (2D t/m 5D waaiers) die per wimper op uw eigen wimper wordt bevestigd d.m.v. een bonder (lijm). Op deze manier creëer je extra volume. Deze techniek is zeer geschikt voor vrouwen die weinig wimpers van nature hebben.  Na de behandeling krijg je een gratis wimperborsteltje mee.

 

 

* Vooraf de wimperbehandelingen zal Laura de natuurlijke wimpers beoordelen op de conditie en kwaliteit van de haartjes. 

Laura mag de behandeling weigeren als zij constateerd dat de natuurlijke wimpers in een slechte conditie verkeren en het zetten van extensions ten nadele is van de natuurlijke wimpers van de client. Laura zal dan rust en een biologische  wimper groeiserum adviseren ten goede van de natuurlijke wimpers. Deze is verkrijgbaar in de salon.