Wil jij je huid intens laten voeden en rimpels bestrijden door één van de Golden booster ampullen in combinatie met microneedling zonder foundation effect zoals bij de BB Glow?

Dan is de "Microneedling Golden Hour" behandeling echt iets voor jou!  Eerst wordt je huid gereinigd met een milk, daarna volgt een dieptereiniging d.m.v. een vapozone apparaat die de bacteriën op de huid doden en vervolgens de HydroActive Lemon Scrub, een milde scrub met jojobakorrels. Het helpt dode huidcellen te verwijderen en ruimte te maken voor celvernieuwing en een zijdezachte huid.


De booster ampullen worden aangepast aan jouw huidtype/huidprobleem en in de huid gebracht door middel van een DermaPen. Dit is geheel pijnvrij en zeer ontspannend. Je huid neemt de booster op en deze dringt in de diepere huidlagen van de huid. 

Je huid wordt na de microneedling verzacht door een Vitamine C vliesmasker voor een extra dosis liefde. Het masker verzacht de huid en laat deze stralen en revitaliseren, is voedend, hydraterend en verrijkt met heilzame ingrediënten, waaronder vitamine C, natriumhyaluronaat, glycerine, betaïne en panthenol. Het masker voegt veel vocht toe aan je huid en laat de huid weer stralen. Het masker geeft je huid een natuurlijke glans en is zowel dierproefvrij als vegan.

 

Alle booster ampullen hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur en antioxidanten. Deze werkstoffen werken huidverbeterend, versterkend en hydraterend. Je huid komt weer tot leven tijdens deze behandeling!

 

De Stayve booster ampullen zijn geweldig voor: het hydrateren van de droge huid door de verschillende plantenextracten, het verminderen van rimpels, het versterken van de elasticiteit van de huid, het bevorderen van huidregeneratie, het lichter maken van de huid en het gezonder en sterker maken van de huid, helpen bij huidirritatie en acne.

 60 min. € 90,00

 

*Bij actieve acne, open wonden, zwangerschap en het geven van borstvoeding kan de behandeling niet uitgevoerd worden. 24 uur na de behandeling de huid niet nat maken, 48 uur na de behandeling geen foundation aanbrengen, 6 weken na de behandeling geen zonnebank, 1-2 weken na de behandeling geen sauna bezoek of zwemmen. Na de behandeling krijg je een SPF 50 mee om de huid goed te beschermen tegen de zon en hyperpigmentatie tegen te gaan. Behandeling kan vanaf 18 jaar uitgevoerd worden.

Aqua Stem Cell Culture Ampoule – geweldig voor het hydrateren van de droge huid door de verschillende plantenextracten.

 

EGF Peptide Gold – helpt rimpels te verminderen, de elasticiteit van de huid te versterken en de regeneratie van de huid te bevorderen.

 

Salmon DNA Gold – zeer effectief voor het aanpakken van de behoeften van een ouder wordende huid en het verjongen en herstellen van de huid van binnenuit. Het heeft een ongelooflijk effect op de celgroei en weefselregeneratie.

 

AC Stem Cell Gold – ideaal voor mensen die last hebben van acne of huidirritatie.

 

Collagen Ampoule – bevat gehydrolyseerd collageen als hoofdbestanddeel dat ideaal is voor het verstevigen van de huid en het tegengaan van rimpels. Het heeft een hoog eiwitgehalte om uw huid stevig te maken en een huidfilm op te bouwen om de huid te hydrateren door het vocht vast te houden.

 

*Alle Gold ampullen bevatten 99,9 % (24 K)  goudpoeder, wat zorgt voor een algemene huidverbetering. 

De producten bevatten geen: parabenen, minerale olie, benzofenon, formaldehyde, synthetische kleurstoffen.

Niet getest op dieren.