BB Glow microneedling is de laatste trend op het gebied van huidverbetering. Een BB Glow behandeling is een speciale vorm van microneedling. Microneedling is een huidverbeterende behandeling die geschikt is om de meest voorkomende huidproblemen mee te behandelen, zoals acne, rimpels, couperose en grove poriën. Tevens pakt het onzuiverheden aan en dekt het donkere kringen onder de ogen en pigmentvlekjes.

Er wordt tijdens de BB Glow behandeling gebruik gemaakt van het speciale BB Glow serum. Dit is een semi permanente BB cream. Daarnaast bevat het serum hyaluronzuur en anti-oxidanten. Deze werkstoffen voeden/hydrateren de huid en geeft het een natuurlijke bescherming tegen de zon.

Het serum is vrij van kleurstoffen en niet getest op dieren.

Herhalen = verlengen


Indien je deze huid verbeterende behandeling regelmatig herhaalt, zal jouw huid zichtbaar mooier en weerbaarder worden. Dit komt omdat d.m.v. het microneedling proces de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd. 
Door de combinatie van microneedling en het dieper aanbrengen van diverse voedende serums, maakt je eigen huid nieuw collageen aan. Dit i.c.m. de diverse huidverbeterende serums die worden 'ingebracht' zorgen voor die intense glow.
Kort gezegd: je eigen huid verbetert en dat zorgt voor die geweldige huid. Hoe vaker je het doet, hoe mooier je eigen huid wordt! Door de opbouwende pigmenten wordt de huid steeds egaler en heb je minimaal 12 maanden plezier van het resultaat. Bij de rijpere huiden zelfs tot wel 18 maanden! 

Kuur:


Een BB glow behandeling bereikt het mooiste effect in kuurverband.
Je komt dan 3 x binnen 3-4 maanden. Na 4 weken mag de behandeling herhaald worden. Je betaalt dan het totaalbedrag van €275,00 bij de eerste behandeling van de kuur bestaande uit 3 behandelingen. Een enkele behandeling boeken kan ook maar die wordt dan niet als kuur meegeteld. De behandelingen kunnen blijvend herhaald worden, hier zit geen limiet aan, je huid zal per behandeling mooier en mooier worden!

1 x behandelen: direct zichtbaar resultaat en geschikt voor de normale huid die een flinke oppepper en glow kan gebruiken. Ideaal voor een speciale dag zoals een bruiloft of om jezelf lekker te verwennen na een stressvolle periode. Resultaat houdt tot wel 2-3 maanden aan.

3 x behandelen (kuur): langdurig resultaat (8-12 maanden) een glow en een intensief resultaat in huidverbetering. Geschikt voor de beschadigde/oneffen of rode huid.
Kies je voor een kuur, dan ben je uiteindelijk voordeliger uit dan drie enkele behandelingen.


Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft het effect optimaal.


*Bij actieve acne, open wonden, zwangerschap en het geven van borstvoeding kan de behandeling niet uitgevoerd worden. 24 uur na de behandeling de huid niet nat maken, 48 uur na de behandeling geen foundation aanbrengen, 6 weken na de behandeling geen zonnebank, 1-2 weken na de behandeling geen sauna bezoek of zwemmen. Na de behandeling krijg je een SPF 50 mee om de huid goed te beschermen tegen de zon en hyperpigmentatie tegen te gaan. Behandeling kan vanaf 18 jaar uitgevoerd worden.BB Glow heeft een positief effect op:

Oneffenheden 

Vermindering (fijne) lijntjes

Kwetsbare en gevoelige huid

Sproeten

Eczeem 

Hyperpigmentatie / roodheid in de huid

Littekens

Couperose

Ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken

Donkere kringen onder de ogen

 

De behandeling bestaat uit:

Basisreiniging

Dieptereiniging/verwijderen dode huidcellen 

BB Glow behandeling + microneedling

Herstellend en hydraterend vliesmasker


Duur: 90 minuten

€95,00 (1 x behandelen)
€275,00 (kuur 3 x behandelen) 
Incl. naverzorging voor thuis.


*De behandeling is niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding.